streda 18. januára 2017

Kurča na rímsky spôsob

kurča s drobkami., 200 g teľacie mäso., 2 pl olej., 2 karotky., 2 petržleny., kúsok zeleru., cibuľa., soľ., mleté čierne korenie., rozmarín., majoránka., bazalka., tymián., 50 g ementálskeho syra., vajce
Kurča umyjeme, osolíme a potrieme zmesou rozmarínu, majoránu, bazalky a tymiánu. Teľacie mäso pokrájame a spolu s kuracími drobkami udusíme na oleji. Mäso z drobkov oberieme, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu, spolu s nadrobno nasekanou cibuľou. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a dochutíme bylinkami. Nakoniec pridáme na kocky pokrájaný ementál a premiešame spolu s vajcom. Pripravenou zmesou naplníme kurča a upečieme vo vyhriatej rúre.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára