piatok 20. januára 2017

Kapustová s údeným mäsom

Potrebujeme: 300 g údeného mäsa, 500 kyslej kapusty, lyžicu masla ,2 lyžice oleja, 2 lyžice červenej papriky, 100 ml mäsového vývaru z kocky, 400 g zemiakov, 1 kyslú smotanu ,1 cibuľu
Zohrejeme maslo a olej. Za stáleho miešania opražíme na kocky nakrájané mäso. Vyberieme ho a vo výpeku pražíme cibuľu. Pridáme kyslú kapustu, posypeme mletou paprikou, pridáme mäso a vývar. Necháme prevrieť a varíme asi 20 minút. Zemiaky nakrájané na kocky varíme v osolenej vode. Pridáme do polievky a varíme ešte asi päť minút. Pred podávaním dochutíme kyslou smotanou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára