utorok 13. novembra 2018

Biele bonbóny

4 dkg kokosovej múčky., 4 PL smotany., 20 dkg bielej čokolády., 1,5 dkg kokosového tuku (môžeme nahradiť iným tukom)., 2 PL bieleho rumu., PL horúcej vody
Kokosovú múčku opražíme do zlatista a necháme vychladnúť. Smotanu prevaríme, odstavíme zo sporáka a rozpustíme v nej polámanú čokoládu a kokosový tuk. Elektrickým šľahačom primiešame mierne rozohriaty rum, horúcu vodu a kokosovú múčku (PL kokosovej múčky si necháme na zdobenie). Hmotu necháme vychladnúť a z času na čas zamiešame. Striekacím vrecúškom naplníme do papierových košíčkov a ozdobíme kokosovou múčkou. Odložíme do chladničky.
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára