utorok 14. marca 2017

Garnáty na indický spôsob

4 osoby: cibula, 2 struciky cesnaku, 5 cm dumbieroveho korena, 2 PL oleja, 2 CL mleteho koriandra, 2 CL mletej rasce, 1 CL kurkumy, 400 g olupanych a uvarenych garnatov, 200 ml kokosovej smotany, sol, mlete cierne korenie, vetvicka koriandra
Cibulu a cesnak osupeme a nakrajame nadrobno. Dumbier osupeme a najemno nakrajame. Na panvici rozohrejeme olej, pridame cibulu, cesnak a opekame, kym nezmakne. Potom pridame dumbier, mlety koriander, rascu, kurkumu a opekame 2 minuty.
Do panvici pridame garnaty a kokosovu smotanu, podla chuti prisolime. Zmes nechame zovriet a varime 3 minuty.
Medzitym umyjeme a osusime vetvicku koriandra. Niekolko listov odlozime nabok. Zvysok najemno nasekame. Garnatovu zmes vlejeme do misy a posypeme koriandrom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára