sobota 4. marca 2017

Takmer jablčný koláč

4 salky postruhaneho hrubokorenovca hranateho, 1/4 salky cerstvej mandlovej muky, 1/4 CL real salt, 2 CL muskatoveho orieska, 4 CL skorice, 1/2 CL mletych klincekov, salka lyofilizovanych kokosovych vlociek, 4 CL vlociek zo skorocelu blskoveho, 2 PL vanilkovej prichute bez alkoholu, 2 CL citronovej prichute bez alkoholu, 1 a 1/2 salky mandloveho mlieka
Odlozime si postruhany hrubokorenovec. V mise zmiesame mandlovu muku, sol, muskatovy oriesok, skoricu, klinceky, kokosovy olej, pridame do neho dochucovadla a mandlove mlieko. Zmiesame roztopene prisady so suchymi. Nakoniec pridame postruhany hrubokorenovec a dobre vymiesame. Zmes prelozime do servirovacej misky, vytvarujeme ju a na hodinu odlozime do chladnicky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára