sobota 4. marca 2017

Mrkvový jablčný koláč

2 balenia jemneho tofu, 1 1/4 salky hroznoveho oleja, 1/2 salky vody, 3 salky postruhanej mrkvy, salka nakrajaneho hrubokorenovca hranateho, salka nasekanych pekanovych orechov, salka nesladenych kokosvych vlociek, 2 Pl stevie, 2 salky spaldovej muky, 2 CL jedlej sody, 1/2 CL soli, 3 CL skorice
Vyhrejeme ruru na 180 stupnov. Pekac potrieme kokosovym olejom. Z tofu pripravime pyre a potom ho vyslahame s olejom, aby vznikol krem. Pridame vodu a slahame zmes, kym nebude jemna. Suche prisady preosejeme a pomaly ich pridavame do zmesi. Cesto mixujeme, kym sa prisady dokladne nepremiesaju. Pecieme hodinu. Hotovy kolac dame vychladnut.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára