Udene rebierka dame varit do horucej vody takmer do makka. Kapustu na jemnejesie pokrajame a spolu s jemne nakrajanou cibulou pridame k masu. Spolu dovarime. Makke maso vyberieme, nakrajame na male kocky a vlozime spat do kapustnice. Vyskvarime jemne nakrajanu slaninu, pridame k nej klobasu nakrajanu na tenke platky, poprasime paprikou, trocha oprazime a pridame do kapustnice. Do hotoveho jedla vlejeme kyslu smotanu rozmiesanu s hrubou mukou a este chvilu povarime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. marca 2017
Maďarská kapustnica
0,5 kg kyslej kapusty, 0,5 kg udenych rebierok, 2 vacsie cibule, 2 lyzice pokrajanej udenej slaniny, 150 g madarskej klobasy, madarska cervena paprika, 0,25 l kyslej smotany, sol
Udene rebierka dame varit do horucej vody takmer do makka. Kapustu na jemnejesie pokrajame a spolu s jemne nakrajanou cibulou pridame k masu. Spolu dovarime. Makke maso vyberieme, nakrajame na male kocky a vlozime spat do kapustnice. Vyskvarime jemne nakrajanu slaninu, pridame k nej klobasu nakrajanu na tenke platky, poprasime paprikou, trocha oprazime a pridame do kapustnice. Do hotoveho jedla vlejeme kyslu smotanu rozmiesanu s hrubou mukou a este chvilu povarime.
Udene rebierka dame varit do horucej vody takmer do makka. Kapustu na jemnejesie pokrajame a spolu s jemne nakrajanou cibulou pridame k masu. Spolu dovarime. Makke maso vyberieme, nakrajame na male kocky a vlozime spat do kapustnice. Vyskvarime jemne nakrajanu slaninu, pridame k nej klobasu nakrajanu na tenke platky, poprasime paprikou, trocha oprazime a pridame do kapustnice. Do hotoveho jedla vlejeme kyslu smotanu rozmiesanu s hrubou mukou a este chvilu povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára