sobota 4. marca 2017

Kapustová polievka s miešaným mäsom

200 g hovadzieho masa, 200 g bravcoveho masa, 40 g masti, 80 g cibule, 1 lyzicku mletej cervenej papriky, 1,5 l vody, 300 g kyslej kapusty, cierne korenie, rasca, bobkovy list, 1 zemiak, majoran, 1 lyzicu paradajkoveho pretlaku, sol
Maso umyjeme a pokrajame na kocky. Na rozpustenej masti spenime cibulu posekanu nadrobno. Pridame mletu cervenu papriku a pokrajane hovadzie maso. Pomaly dusime. Neskor pridame bravcove maso, ktore sme umyli a pokrajali na mensie kusky, osolime a spolu udusime do polomakka. Zalejeme horucou vodou, pridame nadrobno posekanu kapustu, mlete cierne korenie, pomletu rascu, bobkovy list, ocisteny zemiak a majoran. Varime az do zmaknutia kapusty. Pred dovarenim pridame paradajkovy pretlak a nechame este chvilu povarit.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára