Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
utorok 14. marca 2017
Bouillabaise
Do hrnca vlejeme 2 dl olivoveho oleja, pridame 3 cibule pokrajane nadrobno, strucik roztlaceneho cesnaku a dame zapenit. Pridame morske raky. Posolime, pridame 2 rozkrojene rajciaky, trosku safranu, na kolieska nakrajanu mrkvu, petrzlen, zeler, bobkovy list. Zalejeme horucou vodou a po 15-30 minutovom vare odstavime. Precedime a podavame osobitne polievku, ozdobenu pokrajanou petrzlenovou vnatou, a osobitne na tanieri polozene kusky ryb.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára