250 g hovadzieho rebra, 250 g bravcoveho pliecka, 50 g udenej slaniny, 1 cibulu, 50 g mrkvy, 50 g petrzlenu, 50 g oleja, 100 g cvikly, 50 g rajciakoveho pretlaku, 250 g kyslej kapusty, sol, mleta cervena paprika, mlete cierne korenie, rasca, cukor, smotana, kopor, voda
Na spenenu nadrobno posekanu cibulu dame maso pokrajane na mensie kusky, pokrajanu ocistenu a umytu zeleninu, sol, mlete cierne korenie, mletu cervenu papriku, trochu podusime a podlejeme vodou. V osobitnej vode uvarime pokrajanu kyslu kapustu, do ktorej sme pridali sol a rascu. Po polhodinovom vareni kapustu pridame k masu a este kratko povarime. Nakoniec pridame rozskvarenu slaninu, postruhanu cviklu a nadrobno posekany kopor.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára