štvrtok 23. februára 2017

Zapečené čufty s cesnakom a paprikou

1/2 kg mleteho masa, sol, korenie, paprika, 2 struciky cesnaku, mensia cibula, zemla, petrzlen, 2 lyzice masti
Na zaliatie: 4 vajcia, 1/2 l kyslej smotany, 1/2 lyzice muky, lyzica tuku, sladka paprika
Mlete maso rozmiesame so solou, roztlcenym cesnakom, korenim, posekanou cibulou, petrzlenom a rozmocenou zemlou. Vypracujeme cesto, z ktoreho urobime mensie sisky. Tie osmazime po oboch stranach na masti . Potom ich vytiahneme, dame do nahriatej zapekacej misy a ulozime na teplom mieste. V smotane rozslahame vajcia, muku, tuk a sladku papriku, touto zmesou cufty polejeme, dame do rury a v stredne teplej rure ich zapecieme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára