Kuracie stehná upečieme, vykostíme, rozoberieme na drobno a pokladieme na vymastený a strúhankou vysypaný plech. Plnku pripravíme z rozkrájaných rožkov, ktoré zalejeme šťavou pripravenou z výpeku zo stehien zmiešanou so žĺtkami, podusenou cibuľou, nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou, soľou a korením. Ak by bolo málo šťavy z výpeku, pridáme trochu vývaru z kocky. Na záver primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Plnku opatrne rozotrieme na kura, pokladieme plátkami masla a pečieme v rúre na 180 stupňov asi pol hodiny.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Plnka kuracieho agenta
10 rožkov, 10 vajec, 5 veľkých cibúľ, 2 veľké viazaničky petržlenovej vňate, soľ, korenie, 4 kuracie stehná
Kuracie stehná upečieme, vykostíme, rozoberieme na drobno a pokladieme na vymastený a strúhankou vysypaný plech. Plnku pripravíme z rozkrájaných rožkov, ktoré zalejeme šťavou pripravenou z výpeku zo stehien zmiešanou so žĺtkami, podusenou cibuľou, nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou, soľou a korením. Ak by bolo málo šťavy z výpeku, pridáme trochu vývaru z kocky. Na záver primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Plnku opatrne rozotrieme na kura, pokladieme plátkami masla a pečieme v rúre na 180 stupňov asi pol hodiny.
Kuracie stehná upečieme, vykostíme, rozoberieme na drobno a pokladieme na vymastený a strúhankou vysypaný plech. Plnku pripravíme z rozkrájaných rožkov, ktoré zalejeme šťavou pripravenou z výpeku zo stehien zmiešanou so žĺtkami, podusenou cibuľou, nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou, soľou a korením. Ak by bolo málo šťavy z výpeku, pridáme trochu vývaru z kocky. Na záver primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Plnku opatrne rozotrieme na kura, pokladieme plátkami masla a pečieme v rúre na 180 stupňov asi pol hodiny.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára