Husacie stehna vykostime a stiahneme z nich kozi. Maso nakrajame na male kocky, dame na maslo a opecieme. Pridame nadrobno nakrajanu cibulu a este pecieme. Potom zasypeme hladkou mukou, nechame spenit. Podlejeme vyvarom, povarime, pridame cervene vino, sol, mlete cierne korenie, jalovec a tymian. Takto pripravenu zmes dusime asi 40 minut. Huby scedime, nechame odkvapkat a pridame k masu povarit. Podla potreby este pokrm dochutime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Husacie ragú v tymiánovej omáčke
750 g husacich stehien, cibula, 2 lyzice masla, 2 lyzice hladkej muky, 400 g masoveho vyvaru, 1 dl cerveneho vina, 2 rozdrvene bobulky jalovca, lyzicka suseneho tymianu, sol, mlete cierne korenie, poharik miesanych sterilizovanych hub
Husacie stehna vykostime a stiahneme z nich kozi. Maso nakrajame na male kocky, dame na maslo a opecieme. Pridame nadrobno nakrajanu cibulu a este pecieme. Potom zasypeme hladkou mukou, nechame spenit. Podlejeme vyvarom, povarime, pridame cervene vino, sol, mlete cierne korenie, jalovec a tymian. Takto pripravenu zmes dusime asi 40 minut. Huby scedime, nechame odkvapkat a pridame k masu povarit. Podla potreby este pokrm dochutime.
Husacie stehna vykostime a stiahneme z nich kozi. Maso nakrajame na male kocky, dame na maslo a opecieme. Pridame nadrobno nakrajanu cibulu a este pecieme. Potom zasypeme hladkou mukou, nechame spenit. Podlejeme vyvarom, povarime, pridame cervene vino, sol, mlete cierne korenie, jalovec a tymian. Takto pripravenu zmes dusime asi 40 minut. Huby scedime, nechame odkvapkat a pridame k masu povarit. Podla potreby este pokrm dochutime.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára