Morcacie prsia nakrajame na vacsie kocky, osolime, okorenime rimskym kminom a zalejeme bielym jogurtom. Masu premiesame a nechame odstat pol hodiny. Ladovy salat, redkovku, mrkvu a cervenu cibulu zmiesame, osolime, okorenime a pokvapkame olivovym olejom a stavou z citrona. Zo zvysneho jogurtu urobime dresing. Zmiesame ho s jednym strucikom roztlaceneho cesnaku, jemne nasekanou matou a solou. Kusky morcacich prs si napichneme na ihlu a grilujeme pri strednej teplote. Pitu nahrejeme na grile, prerezeme ju na polovicu a narezeme v strede. Do obidvoch pit natlacime cast salatu, ulozime na oba okraje taniera, do stredu dame zvysny salat, navrch dame zvysny salat, navrch dame morcaci spiz dozdobeny citronom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Arabský tanier
600 g morcacich prs, 600 g ladoveho salatu, 200 g redkovky, 80 g mrkvy, 100 g cervenej cibule, 4 struciky cesnaku, 4 ks pita chleba, 2 jogurty, 28 g maty, 1 kl rimskeho kminu, 0,5 dl olivoveho oleja, citron, sol, korenie
Morcacie prsia nakrajame na vacsie kocky, osolime, okorenime rimskym kminom a zalejeme bielym jogurtom. Masu premiesame a nechame odstat pol hodiny. Ladovy salat, redkovku, mrkvu a cervenu cibulu zmiesame, osolime, okorenime a pokvapkame olivovym olejom a stavou z citrona. Zo zvysneho jogurtu urobime dresing. Zmiesame ho s jednym strucikom roztlaceneho cesnaku, jemne nasekanou matou a solou. Kusky morcacich prs si napichneme na ihlu a grilujeme pri strednej teplote. Pitu nahrejeme na grile, prerezeme ju na polovicu a narezeme v strede. Do obidvoch pit natlacime cast salatu, ulozime na oba okraje taniera, do stredu dame zvysny salat, navrch dame zvysny salat, navrch dame morcaci spiz dozdobeny citronom.
Morcacie prsia nakrajame na vacsie kocky, osolime, okorenime rimskym kminom a zalejeme bielym jogurtom. Masu premiesame a nechame odstat pol hodiny. Ladovy salat, redkovku, mrkvu a cervenu cibulu zmiesame, osolime, okorenime a pokvapkame olivovym olejom a stavou z citrona. Zo zvysneho jogurtu urobime dresing. Zmiesame ho s jednym strucikom roztlaceneho cesnaku, jemne nasekanou matou a solou. Kusky morcacich prs si napichneme na ihlu a grilujeme pri strednej teplote. Pitu nahrejeme na grile, prerezeme ju na polovicu a narezeme v strede. Do obidvoch pit natlacime cast salatu, ulozime na oba okraje taniera, do stredu dame zvysny salat, navrch dame zvysny salat, navrch dame morcaci spiz dozdobeny citronom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára