500
g zemiakov, 200 g mrkvy, 150
g zelenej fazuľky, 150
g hrášku,1 červenú papriku, 3
PL kapár, 150 g majonézy, 3
PL vínneho octu, soľ, čierne korenie, 2
vajcia natvrdo
V
osolenej vode fazuľku prudko povaríme, po 5 minútach pridáme na
kocky pokrájané zemiaky a mrkvu, po ďalších 2 minútach
pokrájanú papriku a hrášok. Uvarenú zeleninu precedíme,
opláchneme studenou vodou, presypeme do misy a necháme vychladnúť.
Pridáme kapary a majonézu, ktorú sme zmiešali so soľou, mletým
čiernym korením, octom a 3 lyžicami nálevu z kapár. Premiešame,
dochutíme, necháme odstáť v chlade. Ozdobíme ho štvrtkami
natvrdo uvarených vajec.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára