Zemiaky v supke umyjeme, kazdy zvlast zabalime do alobalu a dame piect na mriezku do rury asi 30 az 40 minut. Potom zemiaky vyberieme na misu, alobal krizom nastrihneme, otvorime a kazdy zemiak nakrojime. Do otvorov dame kusok masla, na to jogurt alebo kyslu smotanu. Nakoniec posypeme kazdy posekanou sunkou a trochou posekanej pazitky alebo petrzlenovej vnate.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 1. marca 2017
Zemiaky v alobale
Pre 4 osoby: 400 g velkych zemiakov, 20 g masla, 4 az 6 lyzic jogurtu alebo kyslej smotany, 100 g sunky, pazitka alebo zeleny petrzlen
Zemiaky v supke umyjeme, kazdy zvlast zabalime do alobalu a dame piect na mriezku do rury asi 30 az 40 minut. Potom zemiaky vyberieme na misu, alobal krizom nastrihneme, otvorime a kazdy zemiak nakrojime. Do otvorov dame kusok masla, na to jogurt alebo kyslu smotanu. Nakoniec posypeme kazdy posekanou sunkou a trochou posekanej pazitky alebo petrzlenovej vnate.
Zemiaky v supke umyjeme, kazdy zvlast zabalime do alobalu a dame piect na mriezku do rury asi 30 az 40 minut. Potom zemiaky vyberieme na misu, alobal krizom nastrihneme, otvorime a kazdy zemiak nakrojime. Do otvorov dame kusok masla, na to jogurt alebo kyslu smotanu. Nakoniec posypeme kazdy posekanou sunkou a trochou posekanej pazitky alebo petrzlenovej vnate.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára