štvrtok 23. marca 2017

Silvestrovsky šunkový koktail

200 g dusenej sunky, 2 vajcia uvarene natvrdo, 50 g osupaneho jablka, 50 g sterilizovanej uhorky, 50 g sterilizovanej kapie, 50 g sterilizovaneho hrasku, 100 g majonezy, lyzicakecupu, lyzica citronovej stavy, sol, 4 listky hlavkoveho salatu, petrzlenova vnat
Sunku, uvarene vajcia, jablko a uhorky nakrajame na drobne kusky, kapiu na tenke rezanceky, pridame sterilizovany hrasok a vsetko zlahka premiesame. Kecup rozmiesame s majonezou, ochutime citronovou stavou a solou. Vsetko zlahka spojime. Zmes dame do sklenenych poharov vylozenych listami salatu. Ozdobime stvrtinkami vajicka, petrzlenovou vnatou a kuskom kapie. Podavame dobre vychladene.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára