Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie plátky. Zo sójovej omáčky, soli, čierneho korenia, čili korenie, pretlačeného cesnaku, vajca a oleja vyšľaháme marinádu. Mäso mierne naklepeme, vložíme do marinády a na 12 hodín dáme do chladničky. Počas marinovania obraciame. Potom na rozohriatom oleji mäso opečieme z oboch strán. Opečené mäso poprekladáme ovocím a spojíme ihlicou. Podávame na šalátovom liste so zemiakovou kašou alebo s hrozienkovou ryžou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 9. januára 2019
Bravčové mäso Mozart
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie plátky. Zo sójovej omáčky, soli, čierneho korenia, čili korenie, pretlačeného cesnaku, vajca a oleja vyšľaháme marinádu. Mäso mierne naklepeme, vložíme do marinády a na 12 hodín dáme do chladničky. Počas marinovania obraciame. Potom na rozohriatom oleji mäso opečieme z oboch strán. Opečené mäso poprekladáme ovocím a spojíme ihlicou. Podávame na šalátovom liste so zemiakovou kašou alebo s hrozienkovou ryžou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára