streda 9. januára 2019

Bravčové mäso Mozart

600 g bravčového stehna., 4 PL sójovej omáčky., soľ., mleté čierne korenie., štipka čili korenia., 2 strúčiky cesnaku., vajce., 5 PL oleja., olej na opekanie., 250 g kompótového ananásu a mandarínok., šalátové listy
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie plátky. Zo sójovej omáčky, soli, čierneho korenia, čili korenie, pretlačeného cesnaku, vajca a oleja vyšľaháme marinádu. Mäso mierne naklepeme, vložíme do marinády a na 12 hodín dáme do chladničky. Počas marinovania obraciame. Potom na rozohriatom oleji mäso opečieme z oboch strán. Opečené mäso poprekladáme ovocím a spojíme ihlicou. Podávame na šalátovom liste so zemiakovou kašou alebo s hrozienkovou ryžou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára