Sliepku uvarime v osolenej vode takmer domakka. Maso vyberieme a vykostime. V horucom oleji skaramelizujeme krystalovy cukor, ktory nalejeme na vykostene maso, podlejeme vyvarom, osolime a dusime. Tesne pred dokoncenim pridame pokrajanu cibulku, feferonku, burske oriesky a chvilu podusime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Sliepka s búrskymi orieškami
1/2 stredne velkej sliepky, sol, rasca, olej, 20 g krystaloveho cukru, 1 KL mletej cervenej papriky, feferonka, 3 mlade cibulky, 100 g burskych orieskov
Sliepku uvarime v osolenej vode takmer domakka. Maso vyberieme a vykostime. V horucom oleji skaramelizujeme krystalovy cukor, ktory nalejeme na vykostene maso, podlejeme vyvarom, osolime a dusime. Tesne pred dokoncenim pridame pokrajanu cibulku, feferonku, burske oriesky a chvilu podusime.
Sliepku uvarime v osolenej vode takmer domakka. Maso vyberieme a vykostime. V horucom oleji skaramelizujeme krystalovy cukor, ktory nalejeme na vykostene maso, podlejeme vyvarom, osolime a dusime. Tesne pred dokoncenim pridame pokrajanu cibulku, feferonku, burske oriesky a chvilu podusime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára