Zemle nakrajame na kocky, namocime do mlieka a vytlacime. Maslo vymiesame so solou, pridame zltky a cele vajcia, pretrete zemle, jemne posekanu zemlu, trosku mleteho muskatoveho kvetu, trosku cukru, sneh z 3 bielkov a podla potreby zahustime jemnou struhankou. Pridame nakrajanu petrzlenovu vnat a vsetko dobre premiesame.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Plnka do hydiny
3 zemle, 20 g masla, sol, 2 cele vajcia, 100 g pecene, muskatovy kvet, trosku cukru, struhanka, petrzlenova vnat
Zemle nakrajame na kocky, namocime do mlieka a vytlacime. Maslo vymiesame so solou, pridame zltky a cele vajcia, pretrete zemle, jemne posekanu zemlu, trosku mleteho muskatoveho kvetu, trosku cukru, sneh z 3 bielkov a podla potreby zahustime jemnou struhankou. Pridame nakrajanu petrzlenovu vnat a vsetko dobre premiesame.
Zemle nakrajame na kocky, namocime do mlieka a vytlacime. Maslo vymiesame so solou, pridame zltky a cele vajcia, pretrete zemle, jemne posekanu zemlu, trosku mleteho muskatoveho kvetu, trosku cukru, sneh z 3 bielkov a podla potreby zahustime jemnou struhankou. Pridame nakrajanu petrzlenovu vnat a vsetko dobre premiesame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára