Kurča rozštvrtíme. Maizenu zmiešame so soľou, ďumbierom a karí korením. Porcie kurčaťa najprv namočíme do kondenzovaného mlieka, potom do zmesi maizeny a poukladáme ich na olejom potretý pekáč. Povrch potrieme rozpusteným maslom a dáme piecť. Po tridsiatich minútach porcie kurčaťa obrátime, opäť potrieme maslom a dopečieme do zlatohneda.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Pikantné kurča s ďumbierom
kurča (asi 1 kg), 50 g maizeny, soľ, mletý ďumbier, karí korenie, 50 g nesladeného kondenzovaného mlieka, olej, 50 g masla
Kurča rozštvrtíme. Maizenu zmiešame so soľou, ďumbierom a karí korením. Porcie kurčaťa najprv namočíme do kondenzovaného mlieka, potom do zmesi maizeny a poukladáme ich na olejom potretý pekáč. Povrch potrieme rozpusteným maslom a dáme piecť. Po tridsiatich minútach porcie kurčaťa obrátime, opäť potrieme maslom a dopečieme do zlatohneda.
Kurča rozštvrtíme. Maizenu zmiešame so soľou, ďumbierom a karí korením. Porcie kurčaťa najprv namočíme do kondenzovaného mlieka, potom do zmesi maizeny a poukladáme ich na olejom potretý pekáč. Povrch potrieme rozpusteným maslom a dáme piecť. Po tridsiatich minútach porcie kurčaťa obrátime, opäť potrieme maslom a dopečieme do zlatohneda.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára