Zo sendvica skrojime korku, namocime ho do mlieka a vytlacime. Pridame roztopene maslo, posekane mandle, vajcia, korenie a sol. Dobre premiesame, naplnime ocisteneho moriaka a otvor zasijeme. Moriaka potrieme mastou, osolime, vlozime do pekaca, podlejeme vodou a pecieme. Pocas pecenia podlievame stavou a podla potreby vriacou vodou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Pečený moriak s mandľovou plnkou
mensi moriak, pol sendvica, mlieko, 40 g masla, 50 g mandli, 3 vajcia, mlete cierne korenie, sol, 50 g masti, voda
Zo sendvica skrojime korku, namocime ho do mlieka a vytlacime. Pridame roztopene maslo, posekane mandle, vajcia, korenie a sol. Dobre premiesame, naplnime ocisteneho moriaka a otvor zasijeme. Moriaka potrieme mastou, osolime, vlozime do pekaca, podlejeme vodou a pecieme. Pocas pecenia podlievame stavou a podla potreby vriacou vodou.
Zo sendvica skrojime korku, namocime ho do mlieka a vytlacime. Pridame roztopene maslo, posekane mandle, vajcia, korenie a sol. Dobre premiesame, naplnime ocisteneho moriaka a otvor zasijeme. Moriaka potrieme mastou, osolime, vlozime do pekaca, podlejeme vodou a pecieme. Pocas pecenia podlievame stavou a podla potreby vriacou vodou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára