streda 22. februára 2017

Kuracie krídla s rajčinovou omáčkou

750 g rajcin, 12 kuracich kridel, olupane jablko bez jadier, cibula, lyzica oleja, 3 lyzice rajcinoveho pretlaku, 2 lyzice medu, sol, 2 lyzice ovocneho octu, grilovacie korenie, kayenske korenie
Rajciny sparime, olupeme, rozstvrtime, vyrezeme lozko, vyberieme semena a spolu s jablkom nakrajame na kocky. Osminky cibule nechame na oleji zosklovatiet, pridame rajciny a jablka, vmiesame pretlak, osolime a prikryte dusime 30 minut. Zmiesame med, ocot, sol, grilovacie korenie a zmesou potrieme kridla. Omacku dochutime solou a korenim, nechame vychladnut. Kridla ugrilujeme z oboch stran, dozlatista a podavame s omackou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára