Jemne pokrajanu cibulu a cesnak oprazime na oleji, pridame na kusky nakrajane kuracie maso a na vacsie kusky pokrajane jablko. Vsetko spolocne opecieme, podlejeme vodou a dusime. Pred koncom dusenia pridame kari a dodusime do makka. Ragu mozeme zjemnit smotanou na varenie a podla potreby zahustit zaprazkou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Ázijské kuracie ragú
750 g kuracieho masa, 50 g cibule, 25 g cesnaku, 100 g jablka, 50 g smotany, kari, citronova kora, vodu
Jemne pokrajanu cibulu a cesnak oprazime na oleji, pridame na kusky nakrajane kuracie maso a na vacsie kusky pokrajane jablko. Vsetko spolocne opecieme, podlejeme vodou a dusime. Pred koncom dusenia pridame kari a dodusime do makka. Ragu mozeme zjemnit smotanou na varenie a podla potreby zahustit zaprazkou.
Jemne pokrajanu cibulu a cesnak oprazime na oleji, pridame na kusky nakrajane kuracie maso a na vacsie kusky pokrajane jablko. Vsetko spolocne opecieme, podlejeme vodou a dusime. Pred koncom dusenia pridame kari a dodusime do makka. Ragu mozeme zjemnit smotanou na varenie a podla potreby zahustit zaprazkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára