Kurca pokrajame na mensie kusy, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a prudko oprazime na rozpalenom oleji. Kurca vyberieme a na oleji oprazime cibulu. Vlozime spat kurca, podlejeme vinom a prikryte udusime do makka. Pocas dusenia podla potreby podlievame hydinovym vyvarom.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Dusené kurča na víne
kurca, sol, mlete cierne korenie, 4 lyzice oleja, cibula, 2 dl bieleho vina, hydinovy vyvar
Kurca pokrajame na mensie kusy, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a prudko oprazime na rozpalenom oleji. Kurca vyberieme a na oleji oprazime cibulu. Vlozime spat kurca, podlejeme vinom a prikryte udusime do makka. Pocas dusenia podla potreby podlievame hydinovym vyvarom.
Kurca pokrajame na mensie kusy, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a prudko oprazime na rozpalenom oleji. Kurca vyberieme a na oleji oprazime cibulu. Vlozime spat kurca, podlejeme vinom a prikryte udusime do makka. Pocas dusenia podla potreby podlievame hydinovym vyvarom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára