Prsia nakrájame na prúžky, poprášime múkou a krátko opečieme na oleji. Mäso vyberieme a vložíme nakrájanú cibuľu, karí a pražíme. Zalejeme polievkou, pridáme mäso, ryžu a dochutíme Dusíme 20 minút. Fazuľu opláchneme, pokrájame papriku a prevaríme v slanej vode. Ku koncu varenia pridáme papriku, fazuľu a posekanú vňať.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Ryžový kotlík s kuracinkou
750 g kuracích pŕs, 2 cibule, 250 g ryže, 2 lyžice karí, 2 papriky, 250 g červenej fazule z konzervy, 750 ml polievky, pol zväzku petržlenovej vňate, soľ, korenie, olej, múka, maslo
Prsia nakrájame na prúžky, poprášime múkou a krátko opečieme na oleji. Mäso vyberieme a vložíme nakrájanú cibuľu, karí a pražíme. Zalejeme polievkou, pridáme mäso, ryžu a dochutíme Dusíme 20 minút. Fazuľu opláchneme, pokrájame papriku a prevaríme v slanej vode. Ku koncu varenia pridáme papriku, fazuľu a posekanú vňať.
Prsia nakrájame na prúžky, poprášime múkou a krátko opečieme na oleji. Mäso vyberieme a vložíme nakrájanú cibuľu, karí a pražíme. Zalejeme polievkou, pridáme mäso, ryžu a dochutíme Dusíme 20 minút. Fazuľu opláchneme, pokrájame papriku a prevaríme v slanej vode. Ku koncu varenia pridáme papriku, fazuľu a posekanú vňať.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára