Patizon olupeme a zrezeme zvrsok. Lyzicou vyberieme vnutro patizonu. Maso pomelieme, zemle, ktore sme namocili v mlieku vytlacime a tiez zomelieme. Pridame na kocky nakrajanu slaninu, postruhany syr a vajce. Osolime, pridame podla chuti vegetu, mlete cierne korenie a posekanu petrzlenovu vnat. Touto zmesou naplnime patizon. Do nadoby vlejeme olej, nan polozime naplneny patizon, podlejeme vyvarom a pod pokrievkou udusime. Obcas podlievame. Pred podavanim ho bez pokrievky prudko zapecieme.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Plnený patizón
patizon, 400 g chudsieho bravcoveho masa, 2 zemle, mlieko, 50 g anglickej slaniny, 150 g tvrdeho syra, vajce, sol, vegeta, mlete cierne korenie, petrzlenova vnat, olej a vyvar z masoxu
Patizon olupeme a zrezeme zvrsok. Lyzicou vyberieme vnutro patizonu. Maso pomelieme, zemle, ktore sme namocili v mlieku vytlacime a tiez zomelieme. Pridame na kocky nakrajanu slaninu, postruhany syr a vajce. Osolime, pridame podla chuti vegetu, mlete cierne korenie a posekanu petrzlenovu vnat. Touto zmesou naplnime patizon. Do nadoby vlejeme olej, nan polozime naplneny patizon, podlejeme vyvarom a pod pokrievkou udusime. Obcas podlievame. Pred podavanim ho bez pokrievky prudko zapecieme.
Patizon olupeme a zrezeme zvrsok. Lyzicou vyberieme vnutro patizonu. Maso pomelieme, zemle, ktore sme namocili v mlieku vytlacime a tiez zomelieme. Pridame na kocky nakrajanu slaninu, postruhany syr a vajce. Osolime, pridame podla chuti vegetu, mlete cierne korenie a posekanu petrzlenovu vnat. Touto zmesou naplnime patizon. Do nadoby vlejeme olej, nan polozime naplneny patizon, podlejeme vyvarom a pod pokrievkou udusime. Obcas podlievame. Pred podavanim ho bez pokrievky prudko zapecieme.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára