Sosovicu umyjeme, zalejeme chladnou vodou a nechame postat 2 az 3 hodiny. Potom ju uvarime vo vode, v ktorej bola namocena. Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime v rozohriatej masti do zlata, pridame zomlete maso, za staleho miesania oprazime, podlejeme masovym vyvarom, pridame kecup, sol a udusime do makka. Stavu nechame z vacsej casti odparit, pridame uvarenu scedenu sosovicu a spolu trocha podusime.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Mleté mäso so šošovicou a kečupom
300 g sosovice, cibula, 40 g masti, 250 g mleteho bravcoveho a hovadzieho masa, masovy vyvar, 2 lyzice kecupu, sol
Sosovicu umyjeme, zalejeme chladnou vodou a nechame postat 2 az 3 hodiny. Potom ju uvarime vo vode, v ktorej bola namocena. Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime v rozohriatej masti do zlata, pridame zomlete maso, za staleho miesania oprazime, podlejeme masovym vyvarom, pridame kecup, sol a udusime do makka. Stavu nechame z vacsej casti odparit, pridame uvarenu scedenu sosovicu a spolu trocha podusime.
Sosovicu umyjeme, zalejeme chladnou vodou a nechame postat 2 az 3 hodiny. Potom ju uvarime vo vode, v ktorej bola namocena. Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime v rozohriatej masti do zlata, pridame zomlete maso, za staleho miesania oprazime, podlejeme masovym vyvarom, pridame kecup, sol a udusime do makka. Stavu nechame z vacsej casti odparit, pridame uvarenu scedenu sosovicu a spolu trocha podusime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára