Umyte a osusene kuracie kridelka posolime. Z olivoveho oleja, sojovej omacky a mletej sladkej cervenej papriky si pripravime zmes, ktotou vele kridelka potrieme. Potrete ich vlozime do zapekacej misy, podlejeme bielym vinom a prikryjeme. Nechame odlezat na chladnom mieste 40 minut. Potom ich odokryjeme a na kazde kridelko polozime platok masla. Prikryjeme a dame do vyhriatej rury upiect. V priebehu pecenia prelievame vypekom. Pred dokoncenim odokryjeme a zapecieme. Podavame s uvarenou divokou ryzou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
streda 22. februára 2017
Marinované kuracie krídla s vínom
400 g kuracich krideliek, 1 dl bieleho vina, olivovy olej, sol, sojova omacka, mleta sladka cervena paprika, maslo
Umyte a osusene kuracie kridelka posolime. Z olivoveho oleja, sojovej omacky a mletej sladkej cervenej papriky si pripravime zmes, ktotou vele kridelka potrieme. Potrete ich vlozime do zapekacej misy, podlejeme bielym vinom a prikryjeme. Nechame odlezat na chladnom mieste 40 minut. Potom ich odokryjeme a na kazde kridelko polozime platok masla. Prikryjeme a dame do vyhriatej rury upiect. V priebehu pecenia prelievame vypekom. Pred dokoncenim odokryjeme a zapecieme. Podavame s uvarenou divokou ryzou.
Umyte a osusene kuracie kridelka posolime. Z olivoveho oleja, sojovej omacky a mletej sladkej cervenej papriky si pripravime zmes, ktotou vele kridelka potrieme. Potrete ich vlozime do zapekacej misy, podlejeme bielym vinom a prikryjeme. Nechame odlezat na chladnom mieste 40 minut. Potom ich odokryjeme a na kazde kridelko polozime platok masla. Prikryjeme a dame do vyhriatej rury upiect. V priebehu pecenia prelievame vypekom. Pred dokoncenim odokryjeme a zapecieme. Podavame s uvarenou divokou ryzou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára