Suchu fazulu preberieme, umyjeme a zalejeme studenou vodou. Na druhy den uvarime do makka. Sterilizovanu iba scedime. Fazulu zomelieme, pridame navlhcenu, rozmrvenu zemlu, maso, vajce, posekanu cibulu, sol, korenie, papriku a horcicu. Dokladne spracujeme. Masu rozotrieme na hrubsi namasteny alobal. Posypeme potrhanym tymianom, odkvapkanou kukuricou a pokrajanym syrom. Zavinieme. Pecieme asi 45 minut. Podavame so zemiakmi, ozdobene petrzlenovou vnatou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
štvrtok 23. februára 2017
Fašírky s kukuricou
600 g mleteho masa, 1 lyzica oleja, 100 g velkej suchej alebo 350 g sterilizovanej fazule, 140 g sterilizovanej kukurice, 100 g syra, zemla, cibula, 1 vajce, 1 lyzica horcice, 1/2 viazanicky tymianu a petrzlenovej vnate, 1/2 lyzicky mleteho korenia, papriky, sol
Suchu fazulu preberieme, umyjeme a zalejeme studenou vodou. Na druhy den uvarime do makka. Sterilizovanu iba scedime. Fazulu zomelieme, pridame navlhcenu, rozmrvenu zemlu, maso, vajce, posekanu cibulu, sol, korenie, papriku a horcicu. Dokladne spracujeme. Masu rozotrieme na hrubsi namasteny alobal. Posypeme potrhanym tymianom, odkvapkanou kukuricou a pokrajanym syrom. Zavinieme. Pecieme asi 45 minut. Podavame so zemiakmi, ozdobene petrzlenovou vnatou.
Suchu fazulu preberieme, umyjeme a zalejeme studenou vodou. Na druhy den uvarime do makka. Sterilizovanu iba scedime. Fazulu zomelieme, pridame navlhcenu, rozmrvenu zemlu, maso, vajce, posekanu cibulu, sol, korenie, papriku a horcicu. Dokladne spracujeme. Masu rozotrieme na hrubsi namasteny alobal. Posypeme potrhanym tymianom, odkvapkanou kukuricou a pokrajanym syrom. Zavinieme. Pecieme asi 45 minut. Podavame so zemiakmi, ozdobene petrzlenovou vnatou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára