Vajce rozslahame s mliekom, mukou a solou a vmiesame do nich jemne nastruhany syr. Rezne naklepeme, okrajove blany narezeme, osolime, obalime v cesticku a ihned vkladame do rozohriateho oleja. Smazime ich po oboch stranach do zlata.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Vyprážané bravčové rezne v syrovom cestíčku
4 bravcove rezne, vajec, 2 lyzice mlieka, 30 g struhaneho syra, 20 g hladkej muky, sol, olej na vyprazanie
Vajce rozslahame s mliekom, mukou a solou a vmiesame do nich jemne nastruhany syr. Rezne naklepeme, okrajove blany narezeme, osolime, obalime v cesticku a ihned vkladame do rozohriateho oleja. Smazime ich po oboch stranach do zlata.
Vajce rozslahame s mliekom, mukou a solou a vmiesame do nich jemne nastruhany syr. Rezne naklepeme, okrajove blany narezeme, osolime, obalime v cesticku a ihned vkladame do rozohriateho oleja. Smazime ich po oboch stranach do zlata.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára