Maso umyjeme, vlozime do pekaca, pridame slivky, chren, zalejeme vinom zmiesanym s 2,5 dl vody, prikryjeme a 24 hodin marinujeme. Maso vyberieme z marinady, osusime, potrieme horcicou, vlozime spat do pekaca. Pridame ocistenu mrvku pokrajanu na kolieska, prikryjeme a pecieme vo vyhriatej rure 50 minut. Pocas pecenia maso obraciame a polievame stavou. Makke maso vyberieme, vypek ochutime solou a korenim, podla potreby dolejeme vodu a povarime. Maso podavame nakrajame na platky, poliate omackou.
Recepty na jedla,dezerty,nápoje od starých mám ako aj od známych i neznámych kuchárov. Domáca kuchyňa ako aj svetové jedla na chvíle všedné i sviatočné.
sobota 18. februára 2017
Údené karé na víne
1,5 kg udeneho kare, 200 g susenych sliviek, 5 dl cerveneho vina, 2 mrkvy, 1 PL ostrej horcice, sol, chren, mlete cierne korenie
Maso umyjeme, vlozime do pekaca, pridame slivky, chren, zalejeme vinom zmiesanym s 2,5 dl vody, prikryjeme a 24 hodin marinujeme. Maso vyberieme z marinady, osusime, potrieme horcicou, vlozime spat do pekaca. Pridame ocistenu mrvku pokrajanu na kolieska, prikryjeme a pecieme vo vyhriatej rure 50 minut. Pocas pecenia maso obraciame a polievame stavou. Makke maso vyberieme, vypek ochutime solou a korenim, podla potreby dolejeme vodu a povarime. Maso podavame nakrajame na platky, poliate omackou.
Maso umyjeme, vlozime do pekaca, pridame slivky, chren, zalejeme vinom zmiesanym s 2,5 dl vody, prikryjeme a 24 hodin marinujeme. Maso vyberieme z marinady, osusime, potrieme horcicou, vlozime spat do pekaca. Pridame ocistenu mrvku pokrajanu na kolieska, prikryjeme a pecieme vo vyhriatej rure 50 minut. Pocas pecenia maso obraciame a polievame stavou. Makke maso vyberieme, vypek ochutime solou a korenim, podla potreby dolejeme vodu a povarime. Maso podavame nakrajame na platky, poliate omackou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára